13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

FOTO: Mesagerii lui Cupidon au împărțit trandafiri la Liceul Teoretic „Axente Sever” Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Luna februarie este considerată de mulți oameni ca fiind luna iubirii datorită faptului că în timpul acesteia sărbătorim Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele românesc.

În acest sens echipa Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic Axente Sever a organizat miercuri 14 februarie un eveniment deosebit, intitulat „O floare pentru fiecare”.

Publicitate

La începutul săptămânii echipa de conducere a Consiliului Școlar al Elevilor, formată din Iulia Sandu, Iulia Muntean, Ana Giurgiu și Sergiu Piștea au devenit mesagerii lui Cupidon pentru elevii liceului medieșean care au dorit să-și arate dragostea și afecțiunea prin cea mai frumoasă și mai delicată floare posibilă, trandafirul.

Publicitate

„Aceste „mesaje”, publice sau anonime după preferința elevilor, au ajuns la destinatari miercuri 14 februarie cu ajutorul echipei Consiliului Elevilor, aducând bucurie și emoție pe chipurile celor care le-au primit.

Președinta Consiliului Școlar al Elevilor Iulia Sandu și vicepreședinta Iulia Muntean din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, alături de tandemul Ana Giurgiu-Sergiu Piștea din clasa a XI-a Științele Naturii au adoptat miercuri 14 februarie o ținută vestimentară în culorile roșu, alb și roz iar exemplul lor a fost urmat de numeroși alți elevi și nu numai”, au transmis reprezentanții Liceului Teoretic „Axente Sever” Mediaș.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect