10.2 C
Sibiu
miercuri, mai 29, 2024

FOTO: Patricia Teodora a obținut locul I la Concursul Național ,,Banda Asap”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

O elevă a Școlii Naționale de Gaz Mediaș a obținut premiul I la un concurs național de benzi desenate.

Patricia Teodora Schmidt, elevă în clasa a IX – a Tehncian ecolog și protecția calității mediului a obținut premiul I la Concursul Național ,,Banda Asap” – Ediția a III-a.

Publicitate

Concursul a constat din realizarea unor benzi desenate prin intermediul cărora să fie transmis un mesaj elevilor pentru derularea unor activități de reciclare a deșeurilor.

Publicitate

Premiul obținut a constat într-o tablă electronică pentru unitatea de învățământ, o bicicletă pentru eleva câștigătoare și un voucher pentru curs online ,,Consilier orientare privind cariera”, pentru profesorul coordonator.

ASAP (Armata selectării atente a plasticului) este un program de responsabilitate socială care urmărește să genereze schimbare în comportamentul adolescenților față de plastic, de la utilizare la colectare separată și reciclare.

ASAP își asumă provocarea de a dezvolta un model funcțional de colectare a deșeurilor reciclabile în școlile din România.

„Felicitări Patricia pentru premiul obținut, doamnei profesoare Roman Daliana pentru implicare și profesionalism iar, părinților le mulțumim pentru susținere”, este mesajul transmis de Colegiul Școala Națională de Gaz Mediaș.

Tot din Mediaș, eleva Leonie Nhu Y Nguyen de la Școala Gimnazială „C. I. Motaș” a fost premiată pentru lucrarea „Merlyn și Robert”, îndrumată de profesorul Sorin Pănăzan.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sistem obligatoriu: mașinile noi nu vor mai lăsa șoferii să depășească limita de viteză

Mașinile noi vândute în Uniunea Europeana de la 1 iulie vor avea un nou sistem de siguranță pentru limitarea...

Știri pe același subiect