-2.8 C
Sibiu
miercuri, decembrie 6, 2023

FOTO: Sute de elevi au participat la „Școala Altfel” în Mediaș

Cele mai citite

Primăria Mediaș a sprijinit în săptămâna 23 – 27 octombrie unitățile de învățământ care au ales această perioadă pentru desfășurarea programului „Școala Altfel“.

Astfel, clasele I B și I C ale Liceului Teoretic „Roth – Oberth“ au vizitat sediul Primăriei Mediaș, unde cei mici au fost întâmpinați de primarul Gheorghe Roman și de directori din cadrul instituției.

Copiii, îndrumați de către Delia Maca și Melitta Homm s-au familiarizat cu o serie de activități desfășurate în cadrul primăriei și au intrat, pentru scurt timp, în rolul aleșilor locali.

Prin intermediul Bibliotecii Municipale „Stephan Ludwig Roth”, în cadrul „Săptămânii Altfel“ au fost desfășurate activități cultural – educative, care i-au implicat pe elevii clasei a III-a B Step by Step a Şcolii Gimnaziale Nr. 4, îndrumaţi de Liliana Marcu și Diana Tutelea, dar și pe elevii clasei I ai Şcolii Gimnaziale „George Popa”, îndrumaţi de către Daniela Dragoman.

Aceștia au fost purtați în călătorii în lumea cărților și antrenați în ateliere de creativitate.

De asemenea, Muzeul Municipal Mediaș a fost vizitat de peste 400 de elevi de la diferite unități de învățământ din Mediaș și împrejurimi.

Expozițiile muzeului au fost admirate de elevi de la Școlile Gimnaziale Nr. 4, „George Popa”, „Cireșarii”, Liceul Teoretic „Roth-Oberth”, dar și de la Școala Gimnazială din Giacăș și de la Colegiul „Octavian Goga” din Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

DonaAnaCarine and the making of an idea, o expoziție excentrică la Sibiu

Surorile Dona și Carine Arnakis, împreună cu Ana-Maria Szollosi, absolvente de la Facultatea de Arte și Design din Timișoara,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect