19.2 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

Din peste 700 de sibieni prezenți la bursa locurilor de muncă, doar 51 au fost selectați pentru angajare

Cele mai citite

Vineri s-a desfăşurat „Bursa locurilor de muncă”, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în Sibiu și Mediaș.

Cele 710 persoane participante (480 la Sibiu şi 230 la Mediaş) au avut de ales dintr-un număr total de 463 locuri de muncă vacante (358 la Sibiu şi 105 la Mediaş) puse la dispoziţie de către 40 agenţi economici din judeţ (31 angajatori la Sibiu iar la Mediaş 9 agenţi economici).

Din totalul persoanelor participante 51 au fost selectate în vederea încadrării în muncă (45 la Sibiu şi 6 la Mediaş) în meserii precum conducător autobuz, montator subansamble, operator asamblare, ofiţer suport clienţi, contabil, auditor, inginer sistem informatic, economist şi altele.

„La eveniment au fost prezenţi şi elevi/studenţi din ani terminali, care au avut prilejul de a cunoaște mai bine piața forţei de muncă prin întâlnirea directă cu oferta locurilor de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung”, au transmis reprezentanții AJOFM Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un șofer sibian a lovit un microbuz și a fost proiectat într-un cap de pod

Un sibian a ajuns cu mașina într-un cap de pod, vineri dimineața, în urma unui accident produs pe DN...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect