20.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Promovarea educației incluzive în Turcia

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

10 cadre didactice de la Centrul de Educație Incluzivă (C.S.E.I) din Turnu Rosu au participat, în perioada 23 – 27 martie, la colegiul tehnic Kemer Vocational and Technical Anatolian High School din orasul Burhaniye, Turcia. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul proiectului 2014-1-BG01-KA201-001421_3 „WE ARE ON THE SAME STAGE WITH OUR DIFFERENCES AND SIMILARITIES”, prima activitate transnationala de formare pe termen scurt destinata in exclusivitate personalului didactic.
Scopul aceastei activitati de formare a fost promovarea educaţiei incluzive şi integrarea copilului cu CES. Au mai participat 34 de cadre didactice de la scolile partenere din Bulgaria, Germania și Turcia.
„In cadrul acestei activitati au avut loc si intalniri de lucru cu poetul Ferit Berk, cu reprezentantii ONG-ului „SisterCities”, cu reprezentanii primariei Burhaniye, Inspectoratului Scolar si ai Consiliului Judetean.
Participantii au avut ocazia de a isi imbogati experienta culturala prin vizitarea  Efesului, un oraș antic (azi în ruină) pe coasta de vest a Asiei Mici, la sud de Izmir”, spune Anca Grunca, coordonator.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Bărbat lovit de o mașină din cauza unei traversări neregulamentare

Un bărbat care a traversat neregulamentar a fost rănit într-un accident produs marți în localitatea Vărd, pe Drumul Județean...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect