15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO: Dramatism total în finala Cupei României. Corvinul câștigă Cupa României, 3-2, la penalty-uri

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Finala Cupei României, care s-a disputat la Sibiu, a fost câștigată de Corvinul Hunedoara, 3-2 cu Oțelul, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute scorul era 2-2.

Oțelul a încercat să lovească prima în finala de pe Municipalul sibian. Maciel a centrat în careu, mingea a fost respinsă de un apărător hunedorean, iar Bodișteanu a șutat, însă balonul a lovit un alt apărător al Corvinului.

Publicitate

Gălățenii au deschis scorul în minutul 27 printr-o execuție senzațională. Rusevic a prins un șut fenomenal dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 18-20 de metri, iar mingea s-a dus sub bara porții hunedorene.

Publicitate

Egalarea a venit în minutul 39. În urma unei centrări excelente în careul Oțeului, mingea a ajuns la Marius Coman care a înscris fără mari probleme.

„Oțelarii” au avut prima mare ocazie a reprizei secunde în minutul 53. Cisotti a primit un balon în centrul careului, iar șutul acestuia a fost respins de Lefter, portarul Corvinului.

Două minute mai târziu, Oțelul a beneficiat de un penalty. Bodișteanu a fost faultat în careu de Neacșa, iar Marcel Bârsan a indicat punctul cu var.

A executat Rusevic, care a reușit astfel dubla în finala Cupei.

Hunedorenii au avut o oportunitate de a egala în minutul 72. Neacșa a centrat foarte bine dintr-o lovitură liberă, Manolache a reluat cu capul, însă portarul Pap a prins cu siguranță.

Manolache s-a revanșat după două minute. Acesta a prins un șut excepțional din marginea careului de 16 metri, fără speranță pentru portarul Oțelului.

Tot Manolache a fost foarte aproape de gol în minutul 98, când reluare acestuia trecut puțin pe lângă poartă.

La finalul celor 90 de minute, scorul era 2-2, astfel încât s-a intrat în prelungiri.

În cele două reprize de prelungiri nu a fost consemnată nicio ocazie importantă a celor două echipe, astfel încât s-a ajuns la penalty-uri.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

O familie de brazilieni la Maratonul Internațional din Sibiu

La Maratonul Internațional din Sibiu au alergat și peste 50 de persoane din diferite țări ale Europei și nu...

Știri pe același subiect