15.2 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

FOTO/VIDEO: O rupere de nori a inundat case, străzi și grădini în județul Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un număr de 11 gospodării au fost inundate, miercuri după amiaza, în Ighișu Nou, în urma unei ploi torențiale.

Pompierii au intervenit, miercuri după amiaza, în Ighișu Nou, unde mai multe locuințe au fost inundate în urma ploii torențiale.

Publicitate

De asemenea, angajații ISU Sibiu au intervenit și pe drumul comunal dintre Micăsasa și Chesler, care a fost inundat pe o porțiune de aproape un kilometru.

Publicitate

Probleme au fost și pe calea ferată.

O rupere de nori în zona Copșa Mică-Micăsasa a blocat circulația trenurilor, liniile de cale ferată fiind acoperite de aluviuni.

„Compania Națională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră între stațiile Valea Lungă și Copșa Mică, deoarece ambele fire de circulație au fost acoperite de aluviuni, în urma unei viituri puternice care a provocat creșterea debitului râului Târnava Mare.

Personalul de specialitate al Regionalei CF Brașov este pe teren pentru evaluarea situației și intervențiile necesare îndepărtării aluviunilor – nămol și vegetație – din gabaritul căii, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiții de siguranță”, a spus miercuri după amiaza purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Oana Brânzan.

SURSĂ FOTO & VIDEO: Armie Cristian

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Primăria Mediaș: „Zilele Mediașului“ nu reprezintă un eveniment de propagandă electorală și nu face referire la un partid politic clar identificat

Primăria Mediaș a contestat la Biroul Electoral Județean decizia BEC Mediaș de anulare a Festivalului Zilele Mediașului.Prin Hotărârea nr....

Știri pe același subiect