28.2 C
Sibiu
miercuri, iunie 29, 2022

Peste 900 de joburi vor fi oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

27 de angajatori şi-au anunţat până în acest moment prezenţa la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, programată vineri dimineaţa.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează vineri, 20 mai Bursa generală a locurilor de muncă în Sibiu (la Sala Redal Events, str. I.Sebastian Bach nr.4, Cartier Lazaret) şi Mediaş (la Casa Schuller, Piaţa Regele Ferdinand I, nr. 25), începând cu ora 9.
Până la această dată 27 de angajatori au confirmat participarea la bursă, (17 la Sibiu şi 10 la Mediaş) punând la dispoziţie 903 locuri de muncă vacante (459 la Sibiu şi 444 la Mediaş). Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: montatori subansamble, muncitori necalificaţi, operatori,lucrători comerciali, stivuitorişti, sudori şi altele, oferta fiind completată de posturi pentru persoane cu studii superioare (economişti, ingineri calitate, ingineri producţie, ingineri proces, experţi ingineri în industria alimentară, manager relaţii clienţi, etc.).
„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Agenţii economici care vor participa la „Bursa generală a locurilor de muncă” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită.
Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească. În acest sens, angajatorii care doresc să participe la eveniment pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269/210882 sau fax. 0269/230089 sau Agenţia Locală Mediaş, str. Comandor Dimitrie Moraru, nr. 3, tel. 0269/843731,fax 0269/846710”, a precizat Dana Radu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect