14.4 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Publicitate

 

Publicitate

Ghiţă Mureşan vine la Sibiu pentru a fi prezent la Zilele Baschetului. Cel mai mare jucător român din istoria sportului cu panoul va petrece câteva ore alături de sibieni în Parcul Tineretului. Totul va începe sâmbăta următoare de la ora 12:30, moment în care acesta va povesti celor prezenţi clipele cele mai importante ale carierei sale, ceea ce l-a făcut să aleagă baschetul şi mai ales experienţa din NBA.

Publicitate

Ghiţă Mureşan este şi în prezent cel mai înalt român şi sportiv care a evoluat vreodată în cel mai tare campionat de baschet din lume, NBA. În prodigioasa sa carieră, uriaşul a jucat la Washington Bullets (1993-1998) şi New Jersey Nets (1998-2000). În sezonul 1995-1996 a fost premiat cu NBA Most Improved Player Award.
Pe lângă aceste mari performanţe, a reuşit să înscrie 42 de puncte pentru naţionala României într-un meci cu Suedia (1992). El nu şi-a încheiat aventura în Statele Unite doar jucând baschet, ci a apărut şi pe marile ecrane ca personaj principal, în filmul Gigantul Meu (1998) alături de celebrul actor american, Billy Crystal.

Fanii se pot întâlni cu jucătorii de la CSU

O altă surpriză pregătită de organizatori poartă marca CSU Sibiu. Astfel, fanii îi vor putea întâlni pe baschetbalişti pentru o sesiune de autografe la Promenada Mall, vineri de la ora 20:30. Apoi o zi mai târziu de la ora 18, aceştia vor avea un antrenament deschis publicului, în Sala Transilvania.
Zilele Baschetului Sibian vor avea loc între 23 august-1 septembrie. Concursul este organizat de către Asociaţia „Al 6-lea jucător” şi va constitui campionate de streetball care vor avea loc pe terenurile din Parcul Tineretului şi Parcarea Shopping City. Premiile pentru această competiţie sunt în valoare de 3000 de euro.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Grav accident rutier pe Valea Oltului. Impact frontal între un TIR și autoturism

Grav accident rutier, sâmbătă dimineața, pe Valea Oltului, în zona localității Robești, două persoane fiind rănite.Impactul a avut loc...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect