19.1 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Liga 1: Viitorul Constanţa – Gaz Metan Mediaş

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan Mediaş va juca duminică seară în deplasare la Chiajna o nouă partidă dificilă. Acumulând doar un singur  punct în primele patru etape, medieşenii au nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc. Dacă alb-negrii vin după o  remiză pe teren propriu împotriva celor de la FC Vaslui, jucătorii lui Gică Hagi vin după o înfrângere suferită pe terenul  celor de la CFR Cluj, scor 2-1. Antrenorul alb-negrilor, Cristian Dulca, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că este o partidă dificilă şi ca echipa va merge să joace şi să câştige.

Publicitate

Publicitate

„Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Bucureşti, pentru că întâlnim o echipă care la fel ca noi a avut un început foarte greu şi  a acumulat doar un punct. Este o echipă la care media de vârstă este foarte mică, au 7 jucători care joacă de trei ani  împreună. Mergem să jucăm şi să câştigăm. Este important acest meci, pentru că urmează altul destul de greu cu Steaua  aici acasă. La fel de important este să adunăm cât mai multe puncte, să ne revenim şi ca moral şi ca poziţie în clasament”,  susţine Cristian Dulca, antrenorul Gazului Metan. 

Publicitate

Gaziştii se confruntă cu probleme de lot pentru această partidă şi nu pot conta pe 5 jucători.Todea, Roman şi Markovic nu  sunt refăcuţi, Bawab este plecat la lotul naţionalei din Iordania, iar Azdren Llullaku este suspendat o etapă.

Inaintea acestei partide, Viitorul Constanţa se află pe locul 17 cu un punct, în timp ce Gaz Metan Mediaş se află pe locul 15 tot cu un singur punct. Partida se va juca duminică seară, începând cu ora 18:00, transmisă în direct de postul de  televiziune Digi Sport 1.

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Grav accident rutier pe Valea Oltului. Impact frontal între un TIR și autoturism

Grav accident rutier, sâmbătă dimineața, pe Valea Oltului, în zona localității Robești, două persoane fiind rănite.Impactul a avut loc...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect