11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Marius Măldărășanu a fost întrebat despre plecarea de la FC Hermannstadt. Ce a spus tehnicianul

Cele mai citite

Antrenorul formației FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a vorbit la finalul partidei câștigate cu CFR Cluj, scor 1-0, despre o eventuală plecare de la Sibiu.

Măldărășanu a spus că nu se pune problema de o plecare, indiferent dacă primește o ofertă din țară sau străinătate.

Tehnicianul sibienilor spune că se simte foarte bine la FC Hermannstadt, unde este lăsat să își facă meseria. Mai mult, Măldărășanu speră să realizeze performanțe frumoase cu echipa.

„Nu plec! Mă simt bine, îmi fac meseria și sunt lăsat să îmi fac meseria. Pentru mine asta e cel mai important lucru.

Sunt aici, am o treabă de făcut cu băieții. Chiar nu m-am gândit să plec, mă simt bine și aș vrea să fac o performanță frumoasă aici”, a spus Marius Măldărășanu.

Antrenorul sibienilor a vorbit și despre partida câștigată cu CFR Cluj.

„Mă bucur că am câștigat astăzi, am urcat pe locul patru. La ședința tehnică nu am mai discutat cu băieții despre o motivare.

Mă bucur că am câștigat și că au făcut un meci extraordinar. O primă repriză echilibrată, am făcut o singură greșeală. Mă bucur că au înțeles ceea ce le-am cerut, au câștigat spațiu.

A doua repriză a venit golul, apoi a trebuit să cedăm posesia. De data asta ne-a ieșit spre deosebire de meciul trecut. Îmi felicit băieții pentru efort și atitudine.

Era clar că ei vor forța și noi vom profita de spații. Am avut câteva ocazii de a marca golul doi, dar a fost bine. Au apărut ocazii multe în repriza a doua, dar este o victorie meritată.

Până la urmă am câștigat, nu cred că s-a anulat corect golul al doilea. A fost un paravan”, a precizat Marius Măldărășanu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect