22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

FOTO Crucea Roșie Sibiu va acorda îngrijire la domiciliu pentru zeci de vârstnici din Târnava

Cele mai citite

30 de vărstnici din Târnava vor primi îngrijiri la domiciliu din partea Filialei Sibiu a Crucii Roșii.

Începând din această săptămână, Crucea Roșie Sibiu sprijină comunitatea de etnie romă din Târnava, unde zilnic acordă înjriji la domiciliu pentru 30 de vârstnici din comunitate.

banner

Este un proiect derulat în parteneriat cu Fundația Centrului European de Integrare al Romilor și Consiliul Județean Sibiu, în cadrul proiectului ”Un parteneriat pentru incluziunea economico – socială a comunității marginalizate Târnava” cod CPV 85311100 – 3.

„Ne bucură nespus acest proiect și întâlnirea cu comunitatea din Târnava. Atât Fundația CEIR cât și Consiliul Județean sunt parteneri vechi și buni prieteni și este o onoare să fim parte din această inițiativă care vine în sprijinul vârstnicilor de etnie romă din Târnava.

Noi vom acorda servicii de îngrijire la domiciliu și vom insista pe partea de socializare cu vârstnicii, comunicare, ajutor la prepararea hranei, ajutor în gospodărie dar și servicii medicale.

Ne propunem să le oferim și pachete cu produse alimentare de primă necesitate și articole de igienă. Mărturisesc că am fost foarte impresionată de căldura cu care ne-au primit vârstnicii în casele lor, dar și de modul în care întreaga comunitate are grijă de bunicii ei”, a explicat Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect